Gourmet Centar

+381 21 4893 617
info@gourmet-vrdnik.com
Mikice Lesjaka 28, Vrdnik, Serbia
EatPannonia Gourmet Centar
Search
 

Upoznajte kuvara

Chef

Nebojša Jovanović

Moje ime je Nebojša Jovanović, rođen sam u Bačkoj Palanci 15. marta 1988 godine. U Srbiji sam se školovao za kuvara i karijeru započeo u evropskim restoranima, kao i na brodovima visoke kategorije, gde sam prikupljao znanja i tehnike pripremanja i serviranja hrane različitih kuhinja sveta.
Chef mora biti umetnik u uklapanju i organizaciji mirisa, ukusa i boja, kako bi servirano jelo izazvalo emocije, izmamilo osmeh i odalo počast gostu za ukazano poverenje.
Biti Chef je velika odluka jer ne predstavlja samo posao već i stil života, a taj stil morate izuzetno da volite kako biste u ovom poslu bili dobri ili čak najbolji.
Kako sam veliki deo života proveo radeći van Srbije, proučavajući različite kuhinje sveta, ali i kreirajući sopstvenu magiju u proizvodnji i prezentaciji jela, shvatio sam da je vreme da se vratim i dam doprinos u razvoju i promociji nacionalne kuhinje. Učešće u ovako velikom projektu kakav je Pannonia Gourmet za mene predstavlja čast, ali i poseban izazov.
Kulinarstvo je putovanje. Na tom putovanju upoznajemo se sa raznobojnim pričama i legendama predstvljenim na tanjiru, gde svaki, pažljivo birani, sastojak ima sopstvenu priču.
Dođite da Vam uvedemo u Panonsku bajku kroz naše EatPannonia proizvode i jela, kako bi sva vaša čula uživala u magiji koju stvaramo.

EATPANNONIA PARTNERI